Over Ons

Sunita’s Surinaams en Indiase restaurant IJsselstein , (utrecht) is gelegen in het hartje van IJsselstein en biedt de meest gerenommeerde fine dining ervaring, het restaurant is zeer ruim en kan gemakkelijk geschikt voor maximaal 35 gasten. Onze chef-kok heeft ruim meer dan 25 jaar ervaring van de Indiase keuken en weet wat de vreugde is in het maken van traditionele gerechten.

Bij ons vindt u heerlijke Surinaamse & Indiase gerechten, ook bent u verzekerd van een unieke en moderne Surinaams en Indiase eetervaring. Onze vriendelijke en professionele personeel zal u laten genieten van elk aspect van uw maaltijd bij ons.

Elk item op het menu wordt bereid met authentieke kruiden, specerijen en wordt bereid in onze keuken met uiterste zorg zodat u bediend wordt met consequent goede maaltijden. Sunita’s restaurant is de originele hedendaagse Surinaams en Indiaas restaurant, die verantwoordelijk is voor de herdefiniëring van typische Surinaams en Indiaas keuken, door het samenbrengen van authentieke smaken, als gevolg van traditionele recepten met behulp van innovatieve technieken, met world-class presentatie.

Wij streven ernaar om onze beste traditionele gerechten en hapjes te geven aan onze klanten en het echte gevoel van de prachtige en heerlijke Surinaams en Indiaas diner. Wij bieden ook professionele catering aan voor onze klanten op basis van hun wensen en budget .