carrière

Wij van restaurant Sunita Suriname & Indiaas restaurant in IJsselstein (Utrecht)zijn op zoek naar een gemotiveerde Indiase specialiteiten kok voor ons restaurant. Voor 38 uur per week.

Wie ben jij:
  • Je hebt aantoonbare ervaring als een Indiase specialiteiten kok (minimaal 2 Jaar)
  • Beheersing van alle kennis en vaardigheden van kok niveau 4
  • Je bent kwaliteitsgericht (naleving van HACCP)
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent stressbestendig en je bent in staat om snel te schakelen.
  • Je kunt snel werken zonder het koste van kwaliteit.
Wat zijn je taken
  • Je draagt bij aan de mise en place.
  • Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten.
  • Bakken, frituren, curry,tandoor oven.
  • Bewaken en controleren van kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid.
  • Marineren van vlees/vis/gevogelte
  • Wanneer er een kok niet aanwezig is ben jij bereid om zijn taken over te nemen.
  • Goede kennis van de oosterse ingrediënten, en het gebruikt hiervan.
  • Schoonmaken van je eigen werkomgeving, keukenapparatuur en machines en je draagt bij het helpen van het schoonmaken van de hele keuken.
  • In geval van ziekte van de souschef / allround kok deels overnemen door taken te leren en door training.
  • Je bent creatief en resultaat gericht.
Werkschema
  • middagwerk
  • Avondwerk
  • Weekend beschikbaarheid
  • werken op feestdagen
Licentie/Certificaat
  • HACCP- Certificatie
  • Sociale Hygiëne
Ervaring
  • Horeca: 2 Jaar (Gewenst)
  • Soort dienstverband: Voltijds
  • Salaris: €2.054 per maand
  • Soorten aanvullende vergoedingen: Vakantiegeld

Heb jij het gevoel dat wij jou zoeken? Neem dan contact met ons op via info@sunitarestaurant.nl