carrière
Wij van restaurant Sunita Suriname & Indiaas restaurant in IJsselstein (Utrecht)zijn op zoek naar een gemotiveerde Indiase specialiteiten kok voor ons restaurant. Voor 38 uur per week.
Wie ben jij:
- Je hebt aantoonbare ervaring als een Indiase specialiteiten kok (minimaal 2 Jaar)
- Beheersing van alle kennis en vaardigheden van kok niveau 4
- Je bent kwaliteitsgericht (naleving van HACCP)
- Je bent een teamplayer
- Je bent stressbestendig en je bent in staat om snel te schakelen.
- Je kunt snel werken zonder het koste van kwaliteit.
Wat zijn je taken
- Je draagt bij aan de mise en place.
- Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten.
- Bakken, frituren, curry,tandoor oven.
- Bewaken en controleren van kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid.
- Marineren van vlees/vis/gevogelte
- Wanneer er een kok niet aanwezig is ben jij bereid om zijn taken over te nemen.
- Goede kennis van de oosterse ingrediënten, en het gebruikt hiervan.
- Schoonmaken van je eigen werkomgeving, keukenapparatuur en machines en je draagt bij het helpen van het schoonmaken van de hele keuken.
- In geval van ziekte van de souschef / allround kok deels overnemen door taken te leren en door training.
- Je bent creatief en resultaat gericht.
Werkschema
- middagwerk
- Avondwerk
- Weekend beschikbaarheid
- werken op feestdagen
Licentie/Certificaat
- HACCP- Certificatie
- Sociale Hygiëne
Ervaring
- Horeca: 2 Jaar (Gewenst)
- Soort dienstverband: Voltijds
- Salaris: €2.054 per maand
- Soorten aanvullende vergoedingen: Vakantiegeld
Heb jij het gevoel dat wij jou zoeken? Neem dan contact met ons op via info@sunitarestaurant.nl